for polterabend
Polterabend er en fest der samler folk
February 18, 2019
en vinreol
Hvad skal du vælge af vinreoler hvad kan vi tilbyde i ikea
March 7, 2019
Show all

Chips der er lækre og kommer I andre varianter

med chips

Det er ingen hemmelighed, at kartoffelchips er en elsket snackmad. Faktisk elsker amerikanerne kartoffelchips så meget, at når rationeringer truede produktionen af ​​kartoffelchips i 2. verdenskrig protesterede vi tilbage med vores salte, chip-crusted fingerspidser, og snacken var tilbage i produktionen.

I dag fejrer vi National Pottato Chip Day og husker at vi kæmpede hårdt for kartoffelchips og vi fortjener at spise det bedste.

Indianapolis har i øjeblikket to selvstændige og kommercielle kartoffelchip mærker, der sælger chips ved den enkelte taske gennem købmandsforretninger og ved at levere lokale restauranter. Mange restauranter tilbyder deres unikke tag på friskskårne og stegte kartoffelchips af forskellig tykkelse, krydderier og ledsagende dips. Tag nedenstående forslag til overvejelse i, hvordan du vil fejre ferien i Indy.

Fantastiske Potato Chip Company

Placeret inde i Indianapolis City Market, gør Fantastiske Potato Chip Company en tynd og sprød chip, der er jævnt saltet og forsvinder hurtigt, når posen er åbnet. Grib en stor kop af deres limonade lavet med alkalisk vand til en forfriskende ganeudvaskning.

Chips skal have en spændende smag

Broad Ripple Chip Company

Åbn signaturbrunt papirposen med en tegning af den sødeste pug, og du vil finde stegte Russet kartoffelchips, der er større end de fleste chips og kommer i enten originale eller søde og krydrede smag. Hvis Alton Brown kan lide dem, vil du sikkert også.

Northside Tekøkken

Kartoffelchips og sandwicher er et ældgamle par. Stop her til frokost, og du vil finde en stor scoop af kartoffelchips, der krøller og bobler og snap med visuel appel for at matche deres smag. Bede om dem sammen med top notch sandwicher som den cubanske eller den mile high reuben.

North End Grill

Bestil røget Alaskan laksedip, og du får en side af chips, der er stærk nok til at bunke på dipen og stadig har god crunch til det. På ferie jubler ved at bestille en af ​​deres underskrift Moskva Mules eller moonshine cocktails at nippe med dine chips.

Tredje vismænd

Grillede krydrede kartoffelchips er signaturkomplementet til storslåede sandwicher, men disse chips kan holde sig selv. Lys, luftig og puffet op, men skarp, nyd en plade af hjemmelavede chips med husbrygget eller lokalt håndværk øl.

Chips lavet af søde kartofler

Dette besøg Indy Top 25 Restaurant tager søde kartofler og gør dem til tynde og krøllede chips serveret med frokost og aftensmaden som Miso Charred Chicken eller White Cheddar Bacon Burger.

Punch Bowl Social

Eftermiddag eller aften møder over cocktails kan også forekomme med chips og en dukkert, der tager et twist på den foretrukne franske løg med en skål af charred løg creme fraiche. Sip en tequila eller rom “punch” -fremstillede cocktails eller voksne milkshakes.