mere på gardinbussen
Gardinbussen er der hvor du finder alt hvad du skal bruge
March 16, 2019
Show all

Gardiner har vi også i Silkeborg

gardiner i silkeborg

Når det kommer til at vælge nye persienner til dit hjem, er det godt at have en forståelse for de forskellige typer til rådighed. Dette vil hjælpe dig med at træffe en mere informeret beslutning om, hvilken slags der passer bedst til dit hjem – eller hvis du faktisk skal vælge forskellige stilarter afhængigt af dine krav i hvert værelse.

Her er din begynder guide til persienner til dit hjem.

Honeycomb Blinds

Honeycomb persienner er også kendt som cellulære persienner, og som navnet antyder, er de formet som en “honningkage” i en bikube (når du kigger på dem).

Dette design har et funktionelt formål, idet de plissede luftlommer er i stand til at tilbyde en isoleringseffekt svarende til termoruder. De er også omkostningseffektive (sammenlignet med kun dobbeltruder), hvilket betyder, at de passer til hele hjemmet, især soveværelser, da de kommer i både lysfiltrering og blokering af muligheder.

Fås i en række farver, der er en honningkage blind, der passer til dit hjem.

Se de andre gardiner vi har

Persienner

Persienner har længe været en af ​​de mest populære typer af persienner på grund af deres alsidighed og brugervenlighed.

Vores persienner leveres i tre slags materialer – aluminium, PVC og træ – giver kunderne mange muligheder for forskellige indretningsstile. Aluminium er et godt valg til smalle vinduesåbninger og PVC til våde områder som køkkener og badeværelser. Selvfølgelig vipper også persienner til at give større lys og privatlivskontrol – hvilket gør dem perfekte til vinduer, der står over for veje eller travle veje.

Tømmer vendere giver husejere alle fordelene ved en normal venetiansk, men med et yderst stilfuldt og elegant udseende. Vores træ er hentet fra

bæredygtige plantager, hvilket gør det miljøvenligt. Laminaterne er også belagt med en ekstra tung UV-belægning for at sikre, at de står op imod vores hårde New Zealand-sol.

Persienner

Rullegardiner er ekstremt alsidige, hvilket gør dem til en favorit i hjemmet. De er meget diskrete, da du kan skjule dem væk, når de ikke er i brug, men når de er nede, er udseendet moderne og diskret. Afhængigt af dine krav kan rullegardiner give en stor del af privatlivets fred i løbet af dagen, mens du stadig tillader lys at filtrere gennem – disse kaldes solcreme ruller.

Se hvad du skal vælge af gardiner

Blokke ud rullegardiner tilbyder både en stor isolering og kan svarte et værelse, selv om dagen, hvilket gør dem perfekte til dem, der har brug for at få noget blik, når solen stadig er op. Solcreme og blokerer rulleskodder kan kombineres på de fleste vinduer ved at installere en dobbelt beslag, hvilket giver boligejere det bedste fra begge verdener. Rullegardiner kan også bruges på store døre og vinduer, hvilket gør dem til et smart valg for alle former for boliginteriør og rum.

Lodrette persienner

Der er ingen tvivl om lodret persienner er et økonomisk valg og giver en dobbelt funktion til både nat og dag. Bladene kan vippes 180 grader, for at give lys i eller for at give fuldstændig privatliv. De kan også trækkes åben langs et spor, hvis det er nødvendigt at flytte ud af vejen for døråbninger.

Blinds er et alsidigt, praktisk og moderne valg til vinduesbeklædning, og fordi Harrisons konsulenter er mobile, betyder det, at du kan træffe den rigtige beslutning, alt sammen fra dit hjem. Vi vil medbringe et bredt udvalg af prøver og hjælpe dig med at finde det perfekte valg, plus give dig et forslag på stedet. Se mere til vores gardiner i silkeborg